Summa sidvisningar

tisdag 26 april 2016

Tatueringsborttagning

Jag är mitt i processen av att ta bort mina tatueringar på armen-det är typ en half sleeve.

Det kommer en dag i allas liv där man börjar nästan ångra saker och ting. Rent filosofisk brukar man säga att man lär sig alltid något från allt vad man gör, men praktiskt sett är lärdomen inte alltid värt priset man betalar. Priset man betalar med tatueringar är att man vaknar varje dag och tänker att man är omogen..."hej, mitt namn är Paul och jag har ritat på min arm, som jag gjorde när jag var barn, fast permanent." En till pris, tyvärr, är att det börjar bli mer och mer tydligt att det finns en sanning bakom det jag sade nyss...inte bara att man gjorde någonting omoget, utan att man till och med är lite omogen om man gör så här. Man kan minnas saker genom att ta bilder på de eller att skriva om de. Man behöver inte tatuera de på sin kropp.

Jag går hos Jesper Gustavii @ Stockholms Laser Mottagning på stora essingen. Allting har varit väldigt proffsigt och Jesper har tagit bra hand om mig.

Tummen är i princip helt klar nu.


Där i mellan de två fanns det också tatuering...man kan knappt se det. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar