Summa sidvisningar

söndag 29 november 2015

Fitness Festivalen/Allt för Hälsan...nya mål

Jag var på Fitness Festivalen och All för Hälsan mässan nu på lördag. De var precis bredvid varandra men väldigt annorlunda från varann. Den ena representerar "peaken" som jag kallar det för, och den andra representerar "basen".  Den ena bygger den andra. Jag passade in på både två ställen, men jag fick inte så mycket kärlek så att säga. Jag passade knappast.

Jag är limmet i mellan de två tror jag. Fitness människorna vet inte hur de har fått sina resultat egentligen och lyckas inte riktigt få på det på andra människor. Hälsa människorna får inga resultat punkt.

Det blev tydligt till mig att jag var inte tillräckligt mycket någonstans för att leda människor från de två världar. Jag behöver mer kunskap och jag behöver mera resultat.  Jag har inte den kroppen som jag hade när jag tävlade och jag har alltid varit lite sugen att skaffa det igen. Det har alltid känts som att någonting inte är helt klar där. Jag har inte heller den kunskapen jag behöver för att verkligen ta det till den nästa nivån. Mina resultat kommer från hårt arbete och disciplin först och främst och sedan kunskap.

Dags att bli mer Svensk/Amerikan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar