Summa sidvisningar

torsdag 23 april 2015

Tatueringsborttagning

Det här är en present till mig själv. Jag går hos Leg. sjuksköterska Jesper Gustavii på Stockholms Lasermottaggning på Stora Essingen. www.stockholmslasermottagning.se

Jag har velat göra det länge.

 
Jag hade en lärare i highschool som sade att han "inte ångrade mycket"...alltså att han lärde sig från sina misstag och därför ångrade inte de. Jag kan ärligt säga att jag resonerar mycket med det, men jag ångrar de här tatueringarna...  

Ibland kan jag vakna på morgonen och min tatuering är det första jag ser och så tänker jag..."ok...det ser ut som att jag har ritat på min arm." Jag finner kroppen helig nu och de här tatueringarna gör inte den mer helig, det är en sak som är säker. Jag skulle inte rita på det idag. Jag skulle inte pierca det. Jag har länge velat ha en ren arm för att jag är inte den människan längre, om jag ska vara helt ärlig.

 
Jag resonerar inte med det ytliga överhuvudtaget just nu: allt från ytliga känslor till enbart fokus på hur man ser ut...jag har blivit allergisk.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar