Fortsätt till huvudinnehåll

Berättelse # 3-Gyllene Handbojor

Jag tjänar ungefär dubbel så mycket pengar som jag behöver. Jag brukar göra från 140-165 PT timmar per månad, men jag har gjort upp vid 180 flera gånger och till och med 190.

Jag har alltid haft en rädsla för att bli fattig.

De sista två åren har varit svåra. Jag har varit vaken på nätterna. Ibland 2 timmar, ibland 7 timmar, ibland hela natten i princip. En sån natt är fine, 4-6 i streck är väldigt svårt för mig att hantera. 4-6 varje vecka är svårt.

Vad är det som har hållit mig vaken på nätterna?

Jag har inte givit mig själv tillräckligt med stöd för att göra mitt jobb. Jag kör ofta 6-9 kunder i streck. Det är ok faktiskt, men det betyder att jag behöver planera för mina fysiska behoven bättre än vad jag har gjort. Jag behöver alltid ta hand om min rygg, alltid göra mina mobilitetsövningar innan jobbet, och äta mycket bättre. Min daglig kaloribehov tex vid min aktivitetsnivån är runt 4000. Jag har varit medveten om det länge, men jag har inte nått upp ditt än.Jag är också lite för dålig på mitt jobb, helt enkelt. Det är faktiskt den största stressande faktorn: när jag är alltid lite in över mitt huvud. Förstår ni vad bra PT är? Bra PT är att hitta lösningar till lösningarna. De flesta kunder har tillräckligt med information för att veta ungefär vad det är de behöver göra för att få en bra kropp och hälsa. Problemen är att de inte vet hur för det mesta. Jag behöver köra lite mindre PT så att jag kan lägga ner lite mer tid på plugg och planering av mina processor: vad jag har för lösningar och hur mina kunder kommer jobba in de här lösningarna i deras liv.

Finns det nåt mer? Ja. Jag behöver tala. Jag har velat göra det länge. Varje gång jag gör en föreläsning känns det som att det finns mycket för mig att hämta där. PT har hjälpt mig att förstå vad människor behöver och det kommer förmodligen fortsätta göra det. Jag behöver dock hjälpa flera nu.

Vad betyder det? Jag behöver lägga ner lite mer PT för att ännu en gång läsa lite mer, tänka lite mer, och planera mina processor lite mer.

Jag kommer avsluta den här artikeln med 3 frågor som jag finner viktiga till mina kunders lycka i livet:

Vad skulle ni göra med era liv om ni hade alla pengarna ni skulle någonsin behöva?

Vad skulle ni göra med era liv om ni skulle vara singel för resten av det?

Vad skulle ni vilja bli ihågkommen för?

Svara de tre frågorna och ni kommer ha en mycket bra uppfattning av vad det är ni skulle kunna bäst göra med era liv.
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Cook your biceps!

A lot of my guys have arm issues and I am sure it is the same for a lot of trainers. Biceps work is fun to do and, contrary to what a lot of modern day trainers still believe, direct bicep work is necessary. It used to be that people would let their clients' heavy back work take care of their biceps as well, but I have only found that to be a failure in all of my clients, maybe because of the first major point I make in this article(see below). For us drug free, health focused trainers, it is important to have as much information as possible at our disposal so we can get whatever edge we can. So, without further ado: let's cook the biceps!

The area of the body that you think of as the biceps, the front of the upper arm, has three main functions. The issue is that the primary function of the biceps might not be what you think it is. Upon researching for this article, I learned that there is a considerable amount of disagreement on the subject of whether or not the biceps primar…

The Lion and the Slave: Coaching Backward

"I was at [the] top of my game when I was in combat....To me, it's a little distressing to realize I was at my best doing something as terrible as war."-Robert Rheault US special forces. *source at end of article 
That PBS Vietnam war documentary re-confirmed my now strong beliefs about the subject I have written about below: forgiveness. A lot of those guys mix up some very good feelings with some very bad things. That causes problems later in life and requires a process similar to the one I am suggesting in this article. 
There are two well known kid's stories that represent the theme of this blogg article very well: the Lion and the Slave, and the Pea and the Princess. The idea is that you have to get rid of the bad, not just keep focusing on the good. "Repentence and forgiveness" is what it is called in old world talk, but is really the process of learning from, getting to the truth, and letting go of. 

You are limited by your beliefs. Your beliefs come…

The Perfect Butt

This subject contains within it one of my pet peeves: people searching endlessly for the right exercise to build their butts.

The glutes are the biggest muscle group in the body and absolutely critical to your well being. If it is hard to find an exercise that really works yours, then something is wrong, unfortunately. That'd be like someone having a hard time finding an exercise that works their heart or something. It just shouldn't be that difficult. It happens to be the case for a lot of people out there though, and it just so happens that it is an easily resolvable issue for most of them. 

This brings me to my first point: make all of your leg exercises more glute dominant by plugging of some of your energy leaks.
I feel compelled to inform you that the primary reason the glutes are not developed in most people is because of inactivation which is the result of core instability and recipricol inhibition, which is when a muscle group is recieving less signal from the brain and…