Summa sidvisningar

fredag 10 april 2015

Berättelse # 3-Gyllene Handbojor

Jag tjänar ungefär dubbel så mycket pengar som jag behöver. Jag brukar göra från 140-165 PT timmar per månad, men jag har gjort upp vid 180 flera gånger och till och med 190.

Jag har alltid haft en rädsla för att bli fattig.

De sista två åren har varit svåra. Jag har varit vaken på nätterna. Ibland 2 timmar, ibland 7 timmar, ibland hela natten i princip. En sån natt är fine, 4-6 i streck är väldigt svårt för mig att hantera. 4-6 varje vecka är svårt.

Vad är det som har hållit mig vaken på nätterna?

Jag har inte givit mig själv tillräckligt med stöd för att göra mitt jobb. Jag kör ofta 6-9 kunder i streck. Det är ok faktiskt, men det betyder att jag behöver planera för mina fysiska behoven bättre än vad jag har gjort. Jag behöver alltid ta hand om min rygg, alltid göra mina mobilitetsövningar innan jobbet, och äta mycket bättre. Min daglig kaloribehov tex vid min aktivitetsnivån är runt 4000. Jag har varit medveten om det länge, men jag har inte nått upp ditt än.Jag är också lite för dålig på mitt jobb, helt enkelt. Det är faktiskt den största stressande faktorn: när jag är alltid lite in över mitt huvud. Förstår ni vad bra PT är? Bra PT är att hitta lösningar till lösningarna. De flesta kunder har tillräckligt med information för att veta ungefär vad det är de behöver göra för att få en bra kropp och hälsa. Problemen är att de inte vet hur för det mesta. Jag behöver köra lite mindre PT så att jag kan lägga ner lite mer tid på plugg och planering av mina processor: vad jag har för lösningar och hur mina kunder kommer jobba in de här lösningarna i deras liv.

Finns det nåt mer? Ja. Jag behöver tala. Jag har velat göra det länge. Varje gång jag gör en föreläsning känns det som att det finns mycket för mig att hämta där. PT har hjälpt mig att förstå vad människor behöver och det kommer förmodligen fortsätta göra det. Jag behöver dock hjälpa flera nu.

Vad betyder det? Jag behöver lägga ner lite mer PT för att ännu en gång läsa lite mer, tänka lite mer, och planera mina processor lite mer.

Jag kommer avsluta den här artikeln med 3 frågor som jag finner viktiga till mina kunders lycka i livet:

Vad skulle ni göra med era liv om ni hade alla pengarna ni skulle någonsin behöva?

Vad skulle ni göra med era liv om ni skulle vara singel för resten av det?

Vad skulle ni vilja bli ihågkommen för?

Svara de tre frågorna och ni kommer ha en mycket bra uppfattning av vad det är ni skulle kunna bäst göra med era liv.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar