Summa sidvisningar

söndag 29 mars 2015

You've got to let loose sometime

Mitt mål är at leva så bra som jag kan, men jag har begränsningar. Därför behöver jag slappna av ibland och let loose, så att säga. Som de flesta.

Däremot har jag också målet att fortsätta vara produktiv och alltid må bra. Jag har pratat om det här förut, så ni vet att jag tycker att det är viktigt. Jag skulle vilja kunna slappna av på ett sätt som inte kräver att jag behöver tighta till(det motsatta till att slappna av) direkt efter, om ni förstår vad jag menar. Om jag använder nikotin för att slappna av, kommer jag någon gång behöva leva ett strängt liv för att gottgöra det. Om jag använder alkohol för att slappna av, kommer jag möjligtvis redan dagen efter behöva skärpa mig för att må bra igen.

Finns det nått sätt jag kan slappna av och må bra utan att det gör mig må dåligt efteråt? Det finns. Jag tror att ni är redan duktiga på de flesta.

Jag var nyligen på en konsert som jag bokstavligen älskade. Bandet heter COC och gjorde en reunion tour. De kommer ifrån sydstaterna. Sist när jag såg de var jag var ungefär 19 år gammal. Att höra den där musiken igen, de där sydstats uttrycken, den där dialekten gjorde mig må bra som inget annat. Precis som hemma igen. Det var exakt det jag behövde.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar