Summa sidvisningar

måndag 26 januari 2015

Våra Helger

Våra helger förstör resultaten vi är ut efter. Mer än vad vi tror. Studier visar att en måltid förändrar magfloran. Jag har funnit själv att jag mår annorlunda i magen upp till 2 veckor efter att jag har ätit vit socker i nån större mängder. Jag gör, i princip, inte det längre. Det är viktig till med helgerna är lite tightare bara så att jag inte mår dålig i magen flera dagar efter.

Jag har alltid en dag där jag äter mer än vanligt och med vilka näringsämnen proportioner som jag vill. I veckorna, är jag ganska tight med maten och mina näringsproportioner. Förut hade jag alltid en dag där jag åt vad jag än ville.

Jag har en kund, Charlotte, som har startat eget företag med raw food treats. De som har funnits på marknaden har tyvärr varit ganska dåliga, i min åsikt. De här däremot är så goda att det är sjukt. De ger mig en chans att slappna av mätmässigt samtidigt som jag inte förstör för mig själv i dagarna efteråt.

Följa Sweetc_Treats på Instagram

Följa mig på Instagram under namned Everman_


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar