Summa sidvisningar

fredag 30 januari 2015

Dags att ge upp

Mår du bra? Försöker du att må bra fast än.....Jag upplever mycket sånt.

"Jag ska kunna må bra fast än jag inte är...."
"Jag ska kunna accepteras av andra även fast jag gör så här_______,tex"
"Jag vill att människor ska tycka om mig även om...."


Livet har regler. Vissa är fasta, vissa är lite slappare-men oftast inte lika slappa som man hoppas på.

Mitt jobb har lärt mig att det finns en sanning. Det är lätt att hålla sig till. De flesta av oss är redan på ganska bra väg, men inte där än. Det är inte lika tydlig definierat som min Amerikansk familj skulle ha dig tror, men inte heller är det lika suddig som mina Svenska bekantar tror.

Tvinga inte människor att anstränga sig för att tycka om dig. Gör det lätt för de. Eller, gör inte det alls men bry dig inte. Det är också bra.

Jag upplever dock mycket tvång i den Svenska vardagen. Människor som försöker vara det minsta de kan vara, anstränga sig så lite som möjligt och vara den sämsta varianten av sig själv framför andra för att se om de fortfarande tycker om de. Jag tror att det kan gå, men det blir oftast inte lika bra som man trodde.

Försöker du vara lycklig fast än du är i dålig form? Det är svårt. Göra det som krävs för att kroppen ska må bra istället. Då är det lättare.

Vill du att din arbetsgivare ska värdesätta dig, men du är alltid sjukskriven, vabbar, eller har mycket krav kring vad för slags miljö du behöver för att jobba? Det kommer inte hända. De är där för sig först och sedan dig. Det är du också.

Följa mig på Instagram: Everman_
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar