Summa sidvisningar

tisdag 29 juli 2014

Var kvar på banan

I början av min USA resa gjorde jag illa handleden. Det gör fortfarande ont och jag har tränat annorlunda mot hur jag brukar träna.

Jag har tagit det som det perfekta tillfället att göra lite bröstryggsarbete, lite vadarbete, och lite magarbete. Varje dag-var tredje dag på hotelrummet gjorde jag bröstryggextensioner på sängen (vilka fungerar nästan bättre på säng än på en bänk) "sittande vadpress" och reverse crunches liggandes på golvet. På det sättet, när jag kommer tillbaka till vanlig styrketräning i gymmet, är min kropp full med potential för resultat och redo att ta sig till ännu högre höjder än förr.

Jag har nästan alltid något problem med min kropp. Jag skulle inte vara någonstans om jag lade av helt efter varje gång någonting hände. Stanna kvar på banan så mycket det bara går utan att forsätta göra illa dig och börja igen där du hoppade av när det är dags att träna igen.
 

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar