Summa sidvisningar

söndag 4 maj 2014

Rätt och fel

När jag var yngre hade jag en stark tro på ingenting alls. Inget rätt, inget fel, brukade jag säga. Allting "berodde på." På senare år, och med mer erfarenhet, har jag vänt dramatiskt.

Jag ser att mina kunder är MYCKET mer lika varann än vad de tror. Samt hör jag att "alla behöver träna olika" och att "alla behöver gå olika vägar."

Jag tror på det mindre än förr. Dramatiskt mycket mindre än förr. Om och om igen kommer jag i kontakt med samma problem, både fysiska och livsstilsrelaterade, och om och om igen löser de sig på nästan exakt samma sätt. Fysiska problem kan lösas på överraskande lika sätt. Andra problem, på ungefär samma sätt.

1. De allra flesta människor därute behöver jobba mer med någonting de gillar, inte mindre med någonting de inte gillar.

2. Våra kroppar är orsaken till det allra mesta av vår obekvämlighet, oavsett vilken form vi upplever den i. Många av våra "psykiska problem" är faktiskt fysiska problem som vi upplever som psykiska. bara.

3. De allra flesta människor behöver jobba för det de får. Allting som ges blir oanvänt och är ouppskattat.

Det finns ett sätt att göra saker och ting som kan kallas för "rätt" och det finns ett sätt som skulle kunna kallas för "fel."


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar