Summa sidvisningar

fredag 30 maj 2014

Livet som en PT

Jag jobbar från 9-18 måndag till fredag, 10-17 på söndag. När jag först började, för 12 år sedan, jobbade jag från 6.30 på morgonen till 19 eller 20 på kvällen. Ganska typiskt. Jag gjorde också hälften så många timmar som jag gör nu.

Det som är viktigast om ni är intresserade av att bli en PT är att ni vill lära ut träning. Alla som tränar gillar träning. Det säger ingenting. Du behöver vilja lära ut träning och hjälpa människor nå sina mål. Om jag skulle intervjua en människa skulle jag bli mycket intresserad av att höra om han eller hon gillar att lära ut träning, inte att de själva gillar att träna.

PT utbildningen gör dig mer kvalificerad än alla andra människor på gymmet, men tyvärr inte tillräckligt kvalificerad att bli en framgångsrik PT. Vidareutbildningar och att bli kund hos en annan bättre PT är mycket bra sätt att ta ditt spel till nästa nivå.

En uppfattning, och troligtvis en utbildning, inom kost är nödvändigt för att göra dig en mycket framgångsrik tränare. Resultat är mer och mer viktigt. Det kommer alltid finnas människor som vill bara "få ett bra pass," men fler och fler har specifika och tidsbegränsade mål och studier visar att människor som ändrar sina träningsvanor men behåller sina gamla kostvanor får få om några resultat överhuvudtaget.

Kunskap är det som är viktigast. Många PTs gör ett bra namn för sig själva på grund av deras utseende eller deras personlighet, men om deras konkurrenters kunder ständigt får bättre resultat är deras dagar räcknade.

PT jobbet får dig att komma i kontakt med människor som du annars inte skulle vara i kontakt med. Du tränar de, de ger dig oftast lika mycket tillbaka. Mina kunder är jag mycket nära för det mesta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar