Summa sidvisningar

torsdag 29 maj 2014

Helgen

Helgen kommer bli fullspäckad med aktiviteter. Tjejen springer Stockholm marathon på lördag och kvällen innan ska jag se Metallica spela vid Stockholm Fields. Om du inte har förstått det än, är jag en stor hobbymänniska. Våra jobb behöver vara tillräckligt kul och givande så att vi inte känner att någonting saknas i våra liv, men ändå kommer de flesta av oss göra det...lite grann. Och därmed kommer andra aktiviter.

Jag lyssnar och spelar musik och jag lägger pussel. Tro det eller ej, men att ha hobbys är ett sätt att lura hjärnan att tro att du går framåt i livet. I verkligheten går din hjärna framåt, den utvecklas, men du stannar kvar. Det är ett sätt att göra oss mer nöjda med livet när det står still.

Här är mitt senaste färdiglagda pussel. 9.000 bitar.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar