Summa sidvisningar

söndag 6 april 2014

Hela pajen

Varje muskel är som en ingrediens i en paj. För att pajen ska bli bra behöver den rätta mängden av varje ingrediens finnas. Det räcker inte att alla ingredienser bara finns, utan de behöver finnas i rätt mängder också. Det är grundkonceptet av optimal styrketräning: att alla muskler gör sina egna jobb och inga gör mer eller mindre än vad de behöver.

"Tänk på ditt tak" är ett uttryck jag använder väldigt ofta i mitt yrke. Det betyder att man ska tänka på sina potentiella resultat samtidigt som man tänker på de som man kan få nu.

Ett marklyft består av gluteus(rumpa), hamstrings, quadriceps, länd- och bröstrygg. För att du ska ha ett högt tak i marklyft, alltså mycket potential att få resultat, behöver alla de musklerna bli väl uppbyggda. Många människor kan sätta sig i precis rätt position och använda det som ser ut som hyfsat bra teknik, men ändå ha ett lågt tak. Det är same old story för de flesta. Ni behöver jobba på ert tak: era potentiella resultat. Gå tillbaka till bara glutes. Gå tillbaka till bara bröstrygg. Träna upp de. Kom tillbaka. Se vad du har att ge.Slutligen, som vanligt ligger Hötorget i framkant när det kommer till att köpa in coola grejer till gymmet. Här är vår nyaste utrystning, the multi-grip bar:Den hjälper de med axelskador att fortfarande kunna pressa utan värk. Både bänkpress och axelpress.

Kom gärna in till oss på SATS Hötorget och prova den! Medans ni är där köp PT pass och få de resultat ni förtjänar!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar