Summa sidvisningar

torsdag 13 februari 2014

Systemet

En bra kropp och hälsa är resultatet av ett specifikt sätt att träna, äta, och till och med sova. Det innebär flera förändringar för de flesta människor. Därför är det viktigt att man har ett system eller ett sätt att göra saker och ting så att de går så smidigt som möjligt.

Tex:

Den här glaset gör att jag kan hälla hela min smoothie i ett glas istället för att behöver hälla flera gånger om. Och, om det bara var lite mindre smoothie idag, kunde jag ha tagit mixern och lagt den i diskhon direkt istället för att ha tagit den med mig till vardagsrummet. Det stora glaset är en del av mitt system.

Ett större del av mitt system är att köpa tillräckligt med mat så att jag har det jag behöver hemma mer ofta än inte. En till del av systemet är att vakna och lägga mig i tid, så att jag har tid på dagen att göra klart allt jag behöver göra. Saker behöver bli uppsatt så att de fungerar bättre för mig. Om de inte är det, kommer jag behöva använda mer energi än vad jag vill för att få saker gjort. Jag skulle kunna göra det, men det är inte kul. It has to run smooth.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar