Summa sidvisningar

onsdag 26 februari 2014

Jennys fot

Jag har en kund. Jenny. Hon stukade sin fot för länge sedan och gjorde ingenting åt det. Mer än 20 år sedan. Hon kom till mig och kunde inte böja hennes ben. Hon hade också en väldigt tydlig skillnad i muskelmassa i ryggraden.

Jag fattade tidigt att 90% av hennes problem var symptom på symptom så att säga. Ett symptom som ignorerades som utvecklades från ett tidigare symptom som ignorerades som utvecklades från ett tidigare symptom som ignorerades. Hon är cool med att jag skriver allt det här. Jag fattade också att vi kunde jobba bort alla de där symptomen och troligtvis gå hela vägen tillbaka till den ursprungliga skadan och de första symptomen-någonting i själva foten.

En stukad fot är inte världens största deal, men på den tiden var det för mycket att hantera på rätt sätt, och det ignorerades. Många år senare blev det en större deal.

Detta har väckt tankar i mig. Jag undrar hur många av våra problem kokar ner till enkla problem med enkla lösningar om man bortser från alla resultat av att ha ignorerat de här problemen så länge. Det är kanske bara symptom på symptom som gör problemen så stora i vår uppfattning.

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar