Summa sidvisningar

måndag 24 februari 2014

Hur man väljer en PT

Det finns en massa med dåliga PTs därute, och varenda en är fortfarande bättre än de flesta icke träningsutbildade människor som bara tränar. Det finns säkert många som inte är världens bästa och kommer inte göra PT till deras livskarriär, men de är tillräckligt bra att träna dig. Sant.

För att välja den bästa möjliga PTn föreslår jag att du som kund värderar erfarenhet över utbildning, och att du väljer baserat på referenser eller observationer av de med deras kunder framför att bli tilldelad en PT.

För att ha den bästa PT upplevelsen föreslår jag att du gör allt vad PTn föreslår med pricket över i-et och sen när flera veckor har passerat, gör då en bedömning av vad som är vad. Prata med vilken PT som helst och han eller hon kommer berätta för dig att de kunderna som får mest resultat är de som är 50+ och det är för att de tjafsar inte, utan de bara gör det du säger och om du ber de att göra saker som inte fungerar i längden slutar de komma till dig. Om du inte ger PTn en chans att ge dig resultat, har du redan gjort ditt val. Liksom alla andra saker i livet, det bästa du kan göra här är våga: följ rådet fullt ut.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar