Summa sidvisningar

söndag 15 december 2013

Motivation

Generellt upplever man motivation för att träningen ger resultat. De som brinner för träning varenda dag är de som får mycket resultat. Alla upplever att det är tråkigt när träningen står stilla tillräckligt länge. 

Träning i sig har dock lite potential att ge långtids glädje till de flesta. Det finns en hel våg av människor som försöker squeeza ut varenda liten droppe av livsgnista från träning(för att det ger mycket) och allt resultat det ger och känner sig fortfarande sugen på mer. Det är för att träning bara stödjer våra riktiga liv och missioner. Det är inte den enda anledningen till att vi lever.

Våra livsmissioner eller meningen med våra liv är den största banan och källan till bekvämlighet. De är våra anledningar att leva. Vår träning hjälper oss att få resultat på den stora banan i och med att ge oss den energin, styrkan och tid här på jorden för att klara av det.

Vad skulle du göra med ditt liv om du hade alla pengar du behövde? Hur skulle du vilja bidra?

Träning stödjer detta. Det sparar dig energi, gör dig starkare och ger dig bättre kondition för klara av dina dagliga utmaningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar