Summa sidvisningar

söndag 1 december 2013

Kolhydratrik thanksgiving

Jag är en svenskamerikan, född i Sverige, uppvuxen i USA. Varje år, sista tordagen i November, är Thanksgiving. Jag höll mitt första i år(vilket betyder att jag är äntligen en man). Jag håller mig nästan alltid undan från det totala skräpet när jag äter, oavsett om det är en stor dag. Jag dricker ingen alkohol överhuvudtaget och käkar väldigt lite vitt socker på ett år, vilket är också mitt budskap till mina kunder: håll er borta från det som är mest intensivt negativt, och fyll på med det goda i de rätta proportionerna, med hälsosamma kolhydrater som den största delen av måltiden och protein och fett som den betydligt mindre delen av måltiden. 
 
Måltiden var kalkon(kryddad 3 dagar innan) och väldigt mycket potatis, sötpotatis, och ris-mer än vad som syns i bilden. Tillbehören var det vanliga transbärsylt sötad med oupphettad honung istället för socker, vilket fungerade perfekt. Desserten var rawfood chokladglass och jordgubbsglass(eget recept), båda av vilka smaker funkade jättebra. Jag gjorde också rawfood peanut buttercups, med liknelse till en favorit från USA, Reese's Peanut buttercups, som smakade så pass likt de riktiga att man kunde knappt känna skillnaden.
 

 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar