Summa sidvisningar

onsdag 4 december 2013

Företagsföreläsning

Jag gjorde en kort presentation hos ett företag idag. Jag talade mest om hur jag försäkrar att mina kunder får resultat. Jag gör det genom progression i övningssvårighet, rörelseomfång, vikt, reps och sets. Träning har kommit långt sedan man bara var nöjd om man hade kört slut på sig själv. Poängen bakom styrketräning är att använda vikterna, övningarna och siffrorna som ett verktyg att ta dig fram mot ett mål. Om träningspasset bara kör slut på dig, men du har inte gjort mer arbete än vad du gjorde sist, eller om du inte vet om du gjorde mer arbete än vad du gjorde sist, har du kört ett pass som troligtvis har relativt lite potential att ge dig resultat. Du behöver veta vad du gjorde sist och se till att du gör mer idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar