Summa sidvisningar

tisdag 26 november 2013

Gröna drinkar

Den diet som stämmer bäst med vår anatomi och fysiologi är väldigt likt den som är naturlig för våra apkusiner. Precis som de behöver vi också näringen från många gröna blad dagligen för att må som bäst. Därför råder jag alla mina kunder att dricka sina gröna blad.

Jag kan få i mig många fler gröna blad i en smoothie än vad jag oftast vill äta. Om jag är beredd att tugga lite så kan jag få i mig upp till 200gram gröna blad, oftast spenat, men jag har använt allt möjligt. Rent tekniskt vore det bättre om jag åt upp alla gröna blad i en sallad och tuggade noggrant, men generellt tycker jag att de flesta skulle få mycket bättre resultat om de fokuserade på vad som kommer fungera istället för vad som är tekniskt rätt. Jag kan också tillägga lite vetegräsjuice eller pulver för att garantera att jag har fått i mig all näring jag behöver. 
Receptet jag oftast använder är:
 
4-5 appelsiner
spenat
vetegräspulver
spirulinapulver
oupphetad honung
fryst mango


1 kommentar:

  1. Tack för inspiration till en god och nyttig smoothie!

    SvaraRadera